Over ons

Over ons

EuroCollect is met haar meer dan 100 jaar gezamenlijke ervaring in de muntenbranche dé betrouwbare aanspreekpartner voor muntverzamelaars in België. Vanwege onze uitstekende internationale contacten in de muntenwereld zijn wij in staat munten uit binnen- en buitenland te leveren. Bovendien profiteert u van een uitstekende service en staan onze medewerkers u graag te woord indien u een vraag of opmerking heeft.


EuroCollect: In dienst van de verzamelaar

EuroCollect is ontstaan met één doel voor ogen. Wij wilden muntenverzamelaars bij de hand nemen en begeleiden op hun weg naar een complete muntenverzameling. Jaren later is dat nog steeds onze drijfveer. Daarom leveren wij u een totaalproduct. Niet een los muntje hier en daar, maar de service die hoort bij het opbouwen van een waardevolle collectie of complete muntverzameling. Wij zijn er namelijk voor u, als verzamelaar. Vandaar dat wij ook zeggen: In dienst van de verzamelaar.


Voor beginnende en ervaren muntenverzamelaars

Wij staan klaar voor de beginnende én de ervaren muntenverzamelaar. Wilt u uw eerste munten verzamelen? Dan hebt u keuze uit de meest uiteenlopende collecties. Daardoor kunt u ongetwijfeld starten met een muntencollectie die aan uw wensen voldoet. Maar ook als u een meer ervaren muntenverzamelaar bent die vanaf nu ontzorgd wilt worden zijn wij er voor u. Ongeacht uw ervaring in de muntenbranche, bij ons profiteert u altijd van dezelfde zekerheden die horen bij een uitstekende service.

Privacy bij EuroCollect

Bent u ongerust over uw privacy? En wilt u weten hoe wij met uw gegevens omgaan? Dat is logisch. Niemand wilt natuurlijk dat zijn of haar gegevens ineens op straat belanden. Daarom staat privacy hoog in ons vaandel. Zo worden uw gegevens nooit gedeeld met derden. Indien u zich bijvoorbeeld aanmeldt voor onze e-mail nieuwsbrief, dan krijgt u echt alleen e-mails van EuroCollect. U hoeft dus niet bang te zijn dat u ook opeens aanbiedingen van andere bedrijven krijgt.

Daarnaast hebben wij extra aandacht besteed aan de beveiliging van onze websites en systemen. Het is een erg technisch verhaal, maar het komt erop neer dat wij de modernste technieken gebruiken om onze data te beschermen. Dat deze website beschermd is ziet u bijvoorbeeld aan het slotje naast ons webadres. Voor meer informatie kunt u ons volledige privacy- en cookiebeleid bekijken.

Vragen of opmerkingen? Neem dan a.u.b. contact op

U kunt onze professionele helpdesk via telefoon, e-mail en post bereiken met al uw vragen en opmerkingen. U kunt alle contactgegevens vinden op onze contactpagina.

Volg ons op Facebook

Als u op de hoogte wilt blijven van het laatste nieuws rondom EuroCollect, dan kunt u ons volgen op Facebook. Op Facebook vindt u tevens onze aanbiedingen en nieuwsbrieven. Bovendien kunt u natuurlijk met ons in contact komen door een berichtje achter te laten of een privébericht te sturen.

Blijf op de hoogte van de nieuwste munten en herdenkingsuitgiften

Naast speciale aanbiedingen die EuroCollect per post verstuurt, kunt u zich ook abonneren op de e-mail nieuwsbrief. Hiermee bent u ervan verzekerd dat u het snelst en met voorrang uitgebreid op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van munten en Herdenkingsuitgiften. U ontvangt dan regelmatig een e-mail in uw mailbox. Alleen van EuroCollect, want wij delen uw e-mailadres nooit met derden.

Neem contact op

Tel : (0)2 376 42 48
Kapellelaan 387
1860 Meise
info@eurocollect.be

Informatie

Contact
Over ons
Nieuws

Deze website is beveiligd

Deze website is beveiligd

Let’s Encrypt®

Blijf op de hoogte